Nordvestamerikansk hornugle
Størrelse: Ca. 46–55 cm, vingefang ca. 100–125 cm
Levested: ørre, åbne landskaber og klippeområder
Føde: Pattedyr og fugle
Fun fact: Denne underart er særligt tilpasset tørre og åbne områder, hvor den udnytter klipper og spredt vegetation som skjul og jagtterræn.
Særligt kendetegn: Vores individ har et anderledes udseende på det ene øje, men øjet fungerer normalt.
